År 2015 var lite skumpigt. Jag åkte ambulans två gånger och sedan på hösten fick jag hudcancer. Jag var väldigt trött hela det året och hade en stark känsla av att jag satt fast. Efter min operation i november blev jag sjukskriven och tog mig verkligen tid till att känna efter vad det var som tog min energi.

Inför 2016 sa jag upp mig från mitt jobb och bestämde att det var dags att återfå energin och livsglädjen. Jag började meditera och gå diverse kurser i personlig utveckling och andlig utveckling. Utbildade mig till Livscoach och ville ta upp mitt företag igen.

Nu 2018 kombinerar jag mitt gamla jag som hälsocoach, kostrådgivare och gruppträningsinstruktör med mitt nya mjukare jag som Intuitiv Livscoach och Yogalärare.

Det har tagit dessa år för mig att få tillbaka energin och känna att jag orkar och vill saker.

Min läkning har varit meditation, yoga och att fråga mig själv vad som GER mig energi. I början kunde jag inte svara på det, eftersom inte ens det jag brukade tycka om längre var roligt. Men jag sjöng ändå. Jag ritade ändå. Jag  sökte inspiration i tidningar och videoklipp. Och nu är jag framme. Ja, det kan jag ärligt säga. Nu är jag tillbaka. MEN, jag tar åt mig lärdomen. Jag vill aldrig mer glömma av mig själv och mina behov. Jag vill alltid lyssna inåt på både kropp och själ för att behålla min energi.

Önskar dig allt härligt!
Ta hand om din energi ❤

Kram Lina

×

Kundvagn