HÄLSO- & LIVSCOACHING

Hälso- & Livscoaching kan innehålla mycket. Jag är bra på ♥ kost ♥ träning ♥ yoga ♥ personlig utveckling

För dig kan det handla om att du har en känsla av att du behöver komma vidare i livet, du behöver utveckling i livet som person. Det kan handla om att du vill ha en förändring i ditt liv, men du vet inte var du ska börja. Det kan också handla om att du vill ta tag i din hälsa och få in mer hälsosamma vanor vad gäller tex kost och träning. 

Jag finns för att räta ut dina frågetecken, för att hjälpa dig att få till en förändring.

Jag ser dig som kund som en ansvarsfull, resursstark person och jag antar att du är hos mig för att du vill komma framåt i din personliga utveckling. Jag antar att du är äkta och genuin och jag gör mitt allra bästa för att du ska få de insikter du behöver just nu för att ta dig själv framåt i din process. 

Innan du kommer använder jag min intuition för att känna in hur du mår just nu. Sedan coachar jag dig genom utmanande kraftfulla frågor utifrån vad jag ser, hör och känner från dig. Jag får även till mig inre bilder och känslor och använder mig utav det i coachingen. Detta är ofta vägledande budskap om vad du behöver göra för att komma vidare i livet. Jag kommer också ge dig råd utifrån min kunskap och mina erfarenheter från över 15 år i hälsobranchen.

Du kan också välja att få coaching online. Jag änvänder mig av programmet Zoom, där vi pratar via både ljud och bild.

Boka din coaching-tid genom att maila, ringa eller skicka meddelande.

Varmt välkommen!

1 tim 650 kr
Paket – 2 tim 1200 kr
Paket – 3 tim 1600 kr

 

×
×

Kundvagn