Har du någon gång känt dig irriterad, nedstämd och tung i kroppen? Jag tror alla svarar ja på den frågan.

Jag gör det ibland, jag hade precis några sådana dagar, men jag kunde inte sätta fingret på varför. Det känns som energi i kroppen som inte får lov att komma ut och irritationen är påtaglig. Den här våren tar jag hjälp av en businesscoach, Hanna Horner. Hon hjälper mig med alltifrån planering till mindset och personlig utveckling. Vi är några stycken tjejer som blir coachade av henne nu och vi träffas hela gänget dels i en sluten facebook grupp, men även via en ljud och bild chat en gång i veckan. Det är så bra att ha likasinnade att bolla tankar och idéer med och när man kör fast, så får man hjälp upp på spåret igen.

Igår torsdag hade vi en mastermind där vi pratade med varandra via nätet. Då fick jag hjälp av tjejerna! Dom tydliggjorde verkligen vad det var jag sa. Jag känner ju egentligen vad jag behöver göra för att komma loss, men den där förbannade rädslan ligger över och skuggar som en fängelsevaktare där jag sitter i min bur. Så nu får fängelsevaktaren sparken! Han får flytta på sig för jag behöver komma ut ur min komfortzon och göra något läskigt för att ta mig vidare på min väg. Och bara genom att ta ett litet steg skapar jag ett hål i gallret där energin kan börja flöda ut. Och min känsla är att jag behöver slå sönder hela buren för att bli av med den för alltid!

Allt du vill ha är på andra sidan rädslan sägs det. Så vad skulle du göra om din rädsla inte fanns?

Dream it
Plan it
Do it

Vare sig du tror att du kan eller inte kan så har du rätt.

Kram från Lina

×

Kundvagn