KURSER I KINNA

Bra att veta

♥ Kurserna startar v.4 och ges 12 gånger. Avslutning v.18.
♥ Uppehåll v.7 (Sportlov), v.12 (Lina semester), v.15 (Påsklov).
♥ Max antal platser. Din plats är säkrad när du har betalat. 
♥ Vill du betala via Actiway eller ePassi? Maila ditt namn och personnummer så lägger jag in din betalning där.
♥ Kursavgiften betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.
♥ Om du missar något tillfälle under kursens gång kan du i mån av plats ta igen det på en annan klass.
♥ Du som går kurs hos mig har under kursperioden rabatt Hälso- & Livscoaching och PT Yoga och betalar endast 500 kr per tim.
♥ Mattor, filtar och bolster finns i studion.
♥ Yoga utövas barfota. Det kan vara skönt att ha med varma sockar och en tröja till slutet av klassen.

Klassbeskrivningar

Lugn Yoga
Detta är en lugnare klass med mindre rörelser och mer fokus på meditation och passar bra för dig som främst vill stilla sinnet. Jag blandar medveten andning, mjuk hathayoga, medicinsk yoga och yinyoga i en lugn intuitiv härlig mix. Alla kan vara med och göra på sitt sätt. Vi använder oss utav olika fokus, där andetaget är det viktigaste. Dessa fokus har vi för att styra vårt sinne och dess tankar dit vi vill, istället för att tankarna styr oss.

Du kan förvänta dig att du kommer komma ner i varv, komma ner i din kropp istället för att vara uppe i ditt huvud i dina tankar. Du får möjlighet att känna efter inåt i din kropp, vara här och nu och bli medveten om vad som pågår inuti dig. Yogan syftar också till att öka ditt energiflöde för att öka din kropps egna självläkning. Detta är en stund för dig att landa i dig själv, ladda energi och ge kärlek till dig själv.

Yoga
Denna yoga är lite mer fysisk där vi jobbar med både styrka och smidighet. Vi blandar medveten andning, hathayoga, medicinsk yoga och yinyoga i en härlig mix. Du kan förvänta dig att du kommer komma ner i varv, komma ner i din kropp istället för att vara uppe i ditt huvud i dina tankar. Du får möjlighet att känna efter inåt i din kropp, vara här och nu och bli medveten om vad som pågår inuti dig. Yogan syftar också till att öka ditt energiflöde för att öka din kropps egna självläkning. Detta är en stund för dig att landa i dig själv, ladda energi och ge kärlek till dig själv.

Power Yoga
Power Yoga ger styrka, balans, renar kroppen från gifter och slaggprodukter, dämpar stress och spänning och ökar smidigheten och rörligheten. Ordet power syftar på både den inre och yttre styrka som kan utvecklas genom denna yoga. Du får fart på livsenergin, prana, som flödar längs med ryggraden och ger ökad inre kraft och livsenergi. Yogan hjälper dig också att bli fysiskt och mentalt starkare. Alla klasser innehåller incheckning, andning, solhälsningar, stående, sittande och liggande asanas (yogapositioner) och nedvarvning.

Core Styrka
Efter 15 år i hälso- och träningsbranchen är Core Styrka fortfarande ett av mina favoritpass! Denna halvtimme fokuserar vi på att stärka upp kroppen, speciellt bålen, kroppens kärna. Mitt mål är att hjälpa dig att bli starkare i din hållningsmuskulatur för att livsenergin, prana, ska kunna flöda fritt längs din ryggrad och du ska bli piggare! Denna styrka kommer att påverka dig inifrån och ut!

Afro Styrka
Till ljudet av trummor dansar vi med stora, kraftfulla och jordnära rörelser i en dynamisk barfotadans. Du kommer garanterat förlora dig i afrodansens magi och glömma av att du tränar både kondition och styrka. Känslan att få sträcka ut och röra kroppen är otroligt frigörande! Energin, prana, får fart i hela ditt system och eventuella blockeringar löses upp. I slutet av klassen ger vi oss själva en välförtjänt stretch och vila. Jag vill att du ska känna glädje och lätthet, att du släppt på spänningar och laddat ny energi!

×

Kundvagn