Wellness by Lina startades 2008 av mig, Lina Paulsén. Jag är genuint intresserad och fascinerad av människor. Jag vill verkligen ta vara på min tid här på jorden. Jag gillar att lära mig nya saker och ännu mer att dela med mig av det jag lärt mig. Jag ser på livet som en resa fyllt av lärdomar. Vi lär oss hela tiden av allt som vi är med om.

Mitt intresse för personlig utveckling tog fart när jag flyttade hemifrån. Jag kom ner i en svacka med jobbiga känslor, tankar och beteenden och ville lära mig varför de kom och hur jag skulle ta mig ur det. Jag började läsa böcker om relationer, psykologi och tankens kraft. Kay Pollak var en förebild och jag lärde mig mycket om mig själv; mina tankar, känslor och mitt beteende.

2016 var det dags för nästa steg i min personliga utveckling. Efter att jag lagt mycket tid på att vara mamma behövde jag hitta tillbaka till mig själv. Under våren gick jag en kurs i meditation och intuition och återupplivade mitt intresse för det andliga och vår intuition/magkänsla. Jag har även tagit egen coaching och vägledning, helgkurser, nätkurser, läst böcker och tidningar och gjort diverse övningar för att jobba bort rädslor och blockeringar och komma vidare i min personliga utveckling och närmare mitt livssyfte.

Nu är det dags för mig att verkligen dela med mig till DIG av det jag lärt mig hittills på min livsresa.

×

Kundvagn