TERMINSKURSER I KINNA

Från och med 1 juni ligger terminskurserna som produkter längre ner på denna sida.

Lägg din kurs i varukorgen och betala med swish när du kommer till kassan.

För att betala med Actiway/ePassi - maila mig!

Bra att veta

 1500 kr/kursplats.
 Din betalning gäller som slutlig bokning. Köp din plats länge ner på denna sida.
 För att betala med Actiway – maila mig personnummer, så lägger jag in din betalning där.
 För att betala med ePassi – maila mig först, betala sedan via ePassis hemsida.
 Erbjudande! Kursdeltagare betalar under terminen endast 500 kr för en timmes PT/hälsokonsultation.

När du betalar din kursavgift godkänner du att få information och inspiration via mail.
 Kursavgiften betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.
All träning sker på egen risk. Du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor.

Mattor, filtar och bolster finns i studion.
Yoga utövas barfota. Det kan vara skönt att ha med varma sockar och en tröja till slutet av klassen.
 Ät inte något stort mål mat närmare än två timmar innan din yogaklass.

Covid-19

Hösten 2020 är det färre platser på kurserna.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
Stanna hemma om du har förkylningssymptom.
Tvätta händerna med tvål och vatten före och efter klass.
Ta gärna med dig egen yogamatta och filt.

Klassbeskrivningar

Meditativ Yoga
Denna klass fokuserar på lugnare meditativ yoga där andetaget är i fokus i takt med långsamma rörelser. Övningarna är lättillgängliga och relativt enkla för att de flesta ska klara av att vara med. Övningarna sträcker ut och frigör utrymme samt stärker upp främst bålen med syftet att återgå till en sund kroppshållning för att öka energiflödet i kroppen och minska ev smärta. Mellan övningarna stannar vi upp i den magiska pausen för att lära oss att lyssna inåt. Du aktiverar kroppens parasymatiska nervsystem för lugn och ro och stärker kontakten med ditt hjärta och själ. En meditativ yogaklass innehåller incheckning, andning, mjuka rörelser stående, sittande och liggande, meditation och avslappning. Denna yoga passar dig som är ny till yoga eller dig som vill fokusera på självkännedom, återhämtning, stresshantering och inre frid.

Fysisk Yoga
Detta är en fysisk lekfull yogaklass som ger styrka, balans, renar kroppen från gifter och slaggprodukter, dämpar stress och spänning och ökar smidigheten och rörligheten. Denna klass passar dig som vill använda din fysiska kropp för att landa i dig själv och bygga upp din inre kraft och styrka på ett medvetet sätt. Du får fart på livsenergin, prana, som flödar längs med ryggraden och ger ökad inre kraft och livsenergi. Yogan hjälper dig också att bli fysiskt och mentalt starkare. Klassen innehåller incheckning, andning, solhälsningar, stående, sittande och liggande asanas (yogapositioner) och vila. Du behöver kunna stötta kroppen på dina handleder för att delta på denna klass. Är du helt ny till fysisk yoga rekommenderar jag dig att gå min workshop “Kom igång med fysisk yoga” för att ta del av grunderna.

Afrodans & Core
En klass som innehåller allt – rörelse, styrka och stretch. Till ljudet av trummor dansar vi med stora, kraftfulla och jordnära rörelser i en dynamisk barfotadans. Du kommer garanterat förlora dig i dansens magi och glömma av att du tränar både kondition och styrka. Känslan att få sträcka ut och röra kroppen är otroligt frigörande! Energin, prana, får fart i hela ditt system och eventuella blockeringar löses upp. Du får även utmana din kropp med core- och styrkeövningar med den egna kroppen som redskap. I slutet av klassen ger vi oss själva en välförtjänt stretch och vila. Efteråt vill jag att du ska känna glädje och lätthet, att du släppt på spänningar, stärkt upp kroppen och laddat med ny energi.

Privat yoga i grupp
Är ni ett slutet sällskap som vill yoga tillsammans?
Jag sätter ihop en yoga klass som passar er.
75 min yoga med mig, Lina Paulsén i min lokal i Kinna, 1500 kr.
Max 9 deltagare pga corona.
Maila mig för lediga tider!

×

Kundvagn